NIEUWSBRIEF

Terugkoppeling Algemene Ledenvergadering

Op dinsdag 3 november j.l. werd de Algemene Ledenvergadering digitaal gehouden. Helaas hadden zich geen leden aangemeld. Het bestuur heeft het jaarverslag besproken. Het jaarverslag en de notulen zijn te vinden op de website.

Er is teruggeblikt op vorig seizoen. Het was een bewogen jaar. Enerzijds door de overgang naar de nieuwe sporthal, maar natuurlijk vooral ook door Corona. Het jaar verliep wezenlijk anders dan gepland was. Sommige plannen konden niet doorgaan, maar desondanks is er ontzettend veel werk verricht.

Ondanks Corona (en het teruggeven van een betalingstermijn aan de leden) is er financieel een goed resultaat behaald. Daarom is besloten om de contributie eenmalig voor komend jaar met 5% te verlagen voor alle leden.

Verlenging en aanscherping coronamaatregelen

Het kabinet heeft de gedeeltelijke lockdown verlengd tot half december. De competitie ligt gedurende deze periode stil. Daarnaast is tijdens de persconferentie van dinsdag 3 november een aantal maatregelen in de strijd tegen het coronavirus opnieuw verscherpt. Dit heeft geen gevolgen voor de trainingen van de jeugdteams. Volwassen mogen nog met maximaal 2 personen sporten op 1,5 meter afstand. In de basketbalpraktijk is dat nauwelijks werkbaar. Het bestuur adviseert voor de senioren dan ook om het basketballen in elk geval 14 dagen op te schorten (tot en met woensdag 18 november).
Uiteraard kijken we ook dit keer of we de kosten van niet benutte zaalhuur kunnen terugkrijgen. Aan het eind van het seizoen wordt op basis van gemaakte kosten gekeken of leden die (tijdelijk) niet konden trainen gecompenseerd kunnen worden.

Leden gezocht voor Corona-werkgroep

In de vorige nieuwsbrief is een oproep gedaan voor leden voor de Corona-werkgroep. Gelukkig heeft zich één ouder aangemeld. Maar we laten deze ouder als club toch niet alleen staan? Kom op mensen. We hebben echt nog minimaal 1, liefst 2, ouders of meerderjarig

e leden nodig om te helpen alles rondom Corona in goede banen te leiden. Dit wordt vooral weer actueel op het moment dat er weer wedstrijden gespeeld mogen gaan worden. Er moet dan hoogstwaarschijnlijk wel een en ander georganiseerd worden om dat in goede banen te leiden. Dat is alleen mogelijk met extra hulp! Meld je vandaag nog aan door een mail te sturen naar secretaris.exercitia73@gmail.com o.v.v. Corona-werkgroep.

Kleding te koop met korting

Bij de club is nog een splinternieuwe sweater en joggingbroek met logo van Exercitia in maat L  overgebleven. De liefhebber kan dit met 10% korting kopen (36 ipv 40 euro per stuk of 63 ipv 70 euro voor de set ). Stuur bij interesse een mailtje naar secretaris.exercitia73@gmail.com o.v.v. clubkleding. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. Is het niet jouw maat, maar wil je toch graag kleding bestellen? Kijk dan gerust rond in onze Burned webshop. Sweaters en joggingbroeken zijn met logo van Exercitia te bestellen.

Rabo Club Support

EXERCITIA ’73 heeft meegedaan met Rabo Club Support 2020. Iedereen met een betaalrekening bij de Rabobank kon op onze club stemmen. We hebben met de actie €283,91 opgehaald. Allen bedankt voor het stemmen!

Vriendelijke groeten,
Bestuur BV Exercitia’73