Nieuwsbrief september 2023

Beste Exercitianen, 

De eerste trainingsweken en de eerste wedstrijden zijn alweer achter de rug, het seizoen is begonnen! Hieronder vinden jullie de eerste nieuwsbrief van het seizoen. Hierin staat de uitnodiging voor de ALV plus een oproep voor hulp. We hebben jullie hulp dit seizoen meer dan nodig, dus lees op welke manier je een bijdrage kan leveren aan onze mooie vereniging. Verder hebben we ook nog spannend nieuws. Een bomvolle nieuwsbrief dus lees hem snel door!

Veel leesplezier. 

ALV

Wij willen jullie graag uitnodigen voor de algemene leden vergadering van BV Exercitia ‘73 op 24-10-2023 om 19.30 uur in Sporthal Groote Veen te Eelde. Twee weken voorafgaand aan de ALV, per 10-10-2023, zal het jaarverslag 2022-2023 en de agenda in te zien zijn via de volgende link. Hier vindt u momenteel nog de notulen van de vorige ALV. 

Contributie

Tijdens de ALV zal de contributie voor het seizoen 2023-2024 vastgesteld worden. De contributie zal in de volgende maanden worden geïnd: oktober ‘23, december ‘23, februari ‘24 en april ‘24. 

Hulp gezocht!

Het gaat goed met Exercitia ’73! We groeien nog steeds en als het vinden van trainers en zaalhuur geen belemmering was, dan was onze vereniging nog groter geworden.

Groei is mooi, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Uitdagingen die Exercitia alleen het hoofd kan bieden met jouw hulp.

Wat is er aan de hand?

Exercitia groeit, maar de samenstelling van teams verandert ook. Door deze gewijzigde samenstelling is het moeilijk om voldoende scheidsrechters te vinden binnen het heren-, dames- en M18-team voor de wedstrijden van de vele jeugdteams die we hebben.

Dit jaar zal er al een groter beroep gaan moeten worden op de leden van Dames en Heren 1 en jongens U18 (die nog in opleiding zijn tot scheidsrechter) om te gaan fluiten, ook als een wedstrijd niet direct voor of na een eigen thuiswedstrijd is. 

Oproep

Daarom willen we graag, naast een beroep op de (senior)leden, ook een oproep doen aan ouders van onze leden en aan de mensen die Exercitia’73 een warm hart toedragen. Kan je fluiten, of ben je bereid het te leren? Wil je als speler wel eens extra fluiten (bijvoorbeeld ook als je niet thuis speelt). Of wil je wel eens spelbegeleider zijn bij de mini’s (U12), meld je dan alsjeblieft bij ons.

We kunnen iedereen die nog niet kan fluiten of tafelen, of iedereen die hier hulp bij nodig heeft helpen.

Hopelijk kan en wil je Exercitia helpen, zodat we een mooie basis opbouwen voor de club en de (jeugd)leden.

Heb je interesse of wil je je meteen aanmelden neem contact op met onze secretaris of Leo Kits

secretaris.exercitia73@gmail.com of leokits@hotmail.com

Sponsoring

Op dit moment zijn we een gezonde vereniging en dit willen we graag nog jaren blijven. Hiervoor kunnen we de hulp van sponsoren goed gebruiken. Het was de afgelopen jaren nog onduidelijk op welke manier we sponsoren een podium konden geven in de sporthal. Hier is een oplossing voor gevonden. In de hal waar alle teams hun wedstrijden spelen is ruimte voor een banner met sponsoren. Deze banner zal naast het scorebord tegenover de tribunes komen te hangen. Het mooie is, deze banner blijft het gehele jaar hangen, dat wil zeggen tijdens de 20 wedstrijdweekenden van Exercitia ‘73 maar ook tijdens alle andere evenementen en activiteiten die in de hal plaatsvinden. Bent u geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden neem dan snel contact op met de sponsorcommissie via sponsor.exercitia73@gmail.com.

Tenues

Onze materiaalcommissie is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe leverancier voor tenues en andere clubkleding. Er is een keuze gemaakt en we zijn nu volop aan het kijken op welke manier we dit gaan implementeren dit seizoen. Ook hiervoor zijn we op zoek naar een of twee sponsoren die voor de duur van vijf jaar op alle tenues willen staan. Op dit moment hebben we 11 teams die uitkomen in de drie noordelijke provincies. Daarnaast komt ons Dames 1 team uit in de 2e divisie en spelen hun wedstrijden op een landelijk niveau. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsor.exercitia73@gmail.com of met de voorzitter via voorzitter.exercitia73@gmail.com