VRIENDEN VAN BV EXERCITIA’73

Basketbalvereniging Exercitia’73 steunen voor maar 50 euro? Dat kan!

Al jaren heeft de vereniging een Club van 100-bord hangen in Sportcafé de Marsch, alleen hebben we deze nog nooit actief gebruikt! Daar gaat verandering in komen. Nu in de nieuwe sporthal zijn we nog opzoek naar hoe we dit vorm kunnen geven maar hier wordt achter de schermen aan gewerkt.
Voor slechts 50 euro per jaar is het mogelijk om individueel, met je team, met je familie of met uw bedrijf de vereniging te steunen door een plek op het bord te bemachtigen!
Door steeds hogere kosten die we jaarlijks aan de gemeente of aan de bond kwijt zijn, wordt het voor de vereniging lastiger en lastiger om het hoofd boven water te houden! Daarom kunnen we alle hulp gebruiken, voor bijvoorbeeld het aanschaffen van nieuwe ballen en andere materialen!
Wij zullen jullie er ook van op de hoogte stellen aan het begin van elk seizoen waarvoor wij geld nodig hebben zodat jullie ook weten wat waar en waarom wij u geld nodig hebben.
Met ons allen kunnen we ervoor zorgen dat de leukste basketbalvereniging kan blijven bestaan!

Uiteraard zijn er ook tal van andere mogelijkheden om de vereniging te sponsoren.

Wilt u meer informatie over voorwaarden? of wil je een plek op het bord bemachtigen kunt u mailen naar secretaris.exercitia73@gmail.com

Met sportieve groet,
Bestuur B.V. Exercitia’73