Home2019-04-08T10:53:30+01:00

ACTUEEL

Peanutstoernooi

Peanutstoernooi in eelde! Het was weer een zeer geslaagde ochtend in sportcafe de Marsch. Alle kids hebben weer genoten! Ook was er een speciale Exercitia mascotte bij die de kinderen ook vermaakte. Hopelijk volgende keer weer net zo geslaagd.

Exercitia MU 14-1 Kampioen!

Exercitia MU 14-1 wint de 11e wedstrijd op rij en wordt daarmee Kampioen. Zaterdag 6 april speelden de jongens van Exercitia MU14 een beslissende wedstrijd. De tegenstander tijdens deze 11e wedstrijd van het seizoen

Welkom op de website van BV Exercitia’73

Basketbalvereniging Exercitia’73 is onderhand een begrip in Noord-Nederland. De vereniging bestaat inmiddels 45 jaar en heeft in die periode veel kampioensteams afgeleverd. Exercitia’73 is een typische gezelligheidsvereniging waar jong en oud terecht kunnen voor zowel competitief als recreatief basketbal. Momenteel bestaat Exercitia’73 uit meer dan 100 leden waarvan de oudste dik in de 60 is en de jongste 7 jaar! De trainingen van Exercitia’73 worden gehouden in sporthal De Marsch en dat geldt ook voor alle thuiswedstrijden. Iedereen is welkom om eens een training mee te doen om te kijken of basketbal iets voor jou is. Kijk even onder het kopje Trainen om te zien wanneer de trainingen zijn, of neem contact met ons op via het contactformulier. We hopen je gauw een keer te zien!

Het trainingsrooster voor seizoen 2018-2019 is bekend.

Bekijk hieronder op welke dagen, tijden en locaties jouw team traint.

Bekijk hier