ACTUEEL

Trainingen beginnen weer seizoen 2021-2022

In het seizoen 2021-2022 beginnen we weer met trainen vanaf maandag 23 augustus 2021. Bekijk hierboven onder de knop 'ledeninformatie - trainingstijden' op welke tijd jouw training begint.

Challenge 1 Coronalympics

Drie teams hebben een filmpje van de eerste challenge van de Coronalympics ingezonden (dat kan natuurlijk meer!). De jury heeft de teams beoordeeld op onder andere originaliteit, creativiteit, samenwerking, inzet en het uitvoeren van de

Welkom op de website van BV Exercitia’73

Basketbalvereniging Exercitia ’73 is onderhand een begrip in Noord-Nederland. De vereniging bestaat sinds 1973 en heeft in die periode veel kampioensteams afgeleverd. Exercitia ’73 is een typische gezelligheidsvereniging waar jong en oud terecht kunnen voor zowel competitief als recreatief basketbal. Momenteel bestaat Exercitia ’73 uit meer dan 150 leden waarvan de oudste dik in de 60 is en de jongste 6 jaar! De trainingen van Exercitia ’73 worden gehouden in sporthal Groote Veen en dat geldt ook voor alle thuiswedstrijden. Iedereen is welkom om eens een training mee te doen om te kijken of basketbal iets voor jou is. Kijk even onder het kopje Trainen om te zien wanneer de trainingen zijn, of neem contact met ons op via het contactformulier. We hopen je gauw een keer te zien!

Het trainingsrooster voor seizoen 2020-2021 is bekend.

Bekijk hieronder op welke dagen, tijden en locaties jouw team traint.

Bekijk hier