Thema volgt!
Lustrum BV Exercitia'73
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

50 Jarig lustrum van Basketbal Vereniging Exercitia ’73

Het is bijna zover: het 50 jarig jubileum van Exercitia!

We gaan gedurende het hele seizoen allerlei leuke activiteiten organiseren ter ere van het Lustrum.

Begin september gaan we van start! Als aankondiging van ons naderend jubileumjaar rijden we mee tijdens de reclamekaravaan  van het corso. Een tractor en een wagen hebben we al geregeld. We willen deze wagen versieren met een basket, basketballen en natuurlijk in zoveel mogelijk rood-geels!
Om dit te kunnen realiseren hebben we jullie hulp hard nodig:

•       Op vrijdag 2 september van 16:00 tot 18:00 uur zoeken we creatievelingen die willen helpen de wagen te versieren.
•       Op zaterdag 3 september zoeken we leden die willen meelopen met de wagen tijdens de optocht (minimaal twee per team).
•       Op zondag 4 september zoeken we mensen die bij de entree van het Corso festivalterrein willen staan voor kaartverkoop en controle van 12-16 uur.

Wil je meedoen?
Meld je aan via: Lustrum.Exercitia73@gmail.com
Heb je vragen of heb je andere toffe ideeën? App of bel dan op het volgende nummer: 0611823937!

Groet, namens de lustrumcommissie: 50 jaar Exercitia,
Winnie(dames 1)

p.s. Ten aanzien van de veiligheid zullen wij zeker maatregelen treffen. Belangrijk voor nu: Er wordt niet op de (platte) kar gezeten. Leden zullen achter de kart lopen/dribbelen. Dit zal begeleid worden door de lustrumcommissie. Verder zitten wij op dit moment in een inventarisatiefase, nav het aantal aanmeldingen zullen we kijken hoe bovenstaande verder te realiseren. Mits er vele aanmeldingen zijn zullen we vragen of er ouders/trainers mee zouden willen om te begeleiden. Met verdere vragen mogen jullie altijd bellen/appen.