BV Exercitia ’73 viert dit jaar haar 50-jarige bestaan. Afgelopen september is het lustrumjaar ingeluid bij het bloemencorso waar Exercitia meereed met de reclamekaravaan met een tractor en een door de leden versierde boerenkar. Gedurende het seizoen organiseert de lustrumcommissie meerdere activiteiten. Zo stond er zaterdag 7 januari jl. een wedstrijdbezoek aan Donar in Groningen op de planning. 130 enthousiaste leden, coaches en ouders waren hierbij aanwezig en zagen Donar overtuigend winnen van Apollo Amsterdam. Vooral voor onze jongste leden was dit een overweldigende belevenis.

In de komende maanden zal Donar ook nog een clinic verzorgen voor de jeugdleden van Exercitia. Daarnaast wordt er van 5 t/m 7 mei een jeugdbasketbalkamp in Ellertshaar georganiseerd. Op 3 juni 2023 zal het gouden jubileum voor alle leden en oud leden groots gevierd gaan worden in sporthal Groote Veen, zet deze datum dus alvast in de agenda.

Tot slot zoekt de lustrumcommissie nog verhalen van (oud) leden van Exercitia. Als u nog een mooi, grappig of memorabel verhaal heeft over uw tijd bij Exercitia kunt u deze mailen naar lustrum.exercitia73@gmail.com. De lustrumcommissie wil deze verhalen graag gaan bundelen in een éénmalige speciale uitgave van de voorheen verschenen Exercitiaan. Deze zal, bij voldoende input, verkrijgbaar zijn tijdens het Lustrumfeest op zaterdag 3 juni. Tot dan!

Meer weten over het 50 jarig jubileum van Exercitia’73?