Aanmelden bij BV Exercitia73

Als u lid van onze vereniging wilt worden vraag dan hieronder een Aanmeldformulier aan.
Onze leden administratie zal dan zo spoedig contact met u opnemen.

Lid worden bij een basketbalclub? BV Exercitia ’73 is een goede keuze! BV Exercitia ’73 is namelijk de leukste basketbalvereniging van Noord-Nederland en biedt voor iedereen de mogelijkheid om op zijn/haar eigen niveau te kunnen basketballen. Bij onze basketbalvereniging is voor iedereen plaats, van jong 6 jaar (peanuts), tot oud, 50+(recreanten). Ieder team wordt begeleid door 1 of 2 fanatieke en energieke gecertificeerde trainers die iedereen op zijn eigen niveau begeleiden naar het beste van zijn/haar kunnen!

Probeer, zonder verplichtingen
Omdat het belangrijk is dat de sport die je wilt gaan beoefenen goed bij jou past, mag je bij ons 3 keer gratis meetrainen voordat je je aanmeldt. Zo Kun je op een vrijblijvende manier kennis maken met de sport, de vereniging, de trainer en je team. Aanmelden voor een proeftraining kan via de trainer zelf maar ook via ons secretariaat, door te mailen naar: secretaris.exercitia73@gmail.com.

Inschrijven
Na je proeftijd kun je jezelf inschrijven bij de vereniging. Het inschrijfformulier kun je vragen aan je trainer of hieronder downloaden. Het ingevulde formulier moet, samen met een eventuele schuldvrijverklaring, opgestuurd worden naar onze ledenadministrator: Annemiek Scheij Alberdine Beerlinglaan 38, 9766PD, Eelderwolde bvexercitia73.leden@gmail.com

Afmelden
Voor het beëindigen van het lidmaatschap gelden de volgende regels: Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Je dient uiterlijk 30 juni schriftelijk op te zeggen.Het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk worden opgezegd middels een brief of mail aan: Annemiek Scheij, (bvexercitia73.leden@gmail.com) Vermeld duidelijk om wie het gaat (naam, voorletters, geboortedatum). Whttps://exercitia.nl/basketbal/wp-admin/post.php?post=243&action=edit#anneer je geen financiële (of andere) verplichtingen meer hebt ten opzichte van de vereniging krijg je per mail een bevestiging van de uitschrijving. De ledenadministratie laat daarmee ook de verleende machtiging voor automatische incasso van het lidmaatschapsgeld vervallen. Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap is het contributiebedrag voor het gehele basketbalseizoen verschuldigd Indien je niet op tijd opzegt (uiterlijk 30 juni) ben je automatisch lid tot 1 juli van het volgende jaar. Je dient dan ook de volledige contributie voor dat verenigingsjaar te voldoen.