Nieuwsbrief april 2024

Tenues

Er zijn veel vragen omtrent de nieuwe tenues. Begin van het seizoen kondigden we aan dat er nieuwe tenues zouden komen. We dachten dat dit begin 2024 uitgerold zou kunnen worden, maar helaas bleek dit te optimistisch. Het proces is tijdrovend maar we zijn al een heel eind. Eerst hebben we ons gestort op het ontwerpen van de tenues. Daarna hebben we bedacht hoe de logo’s van de sponsoren het beste op het tenue passen. Momenteel worden er proefdrukken gemaakt zodat we het uiteindelijke ontwerp en de kwaliteit kunnen beoordelen. Zodra dit is goedgekeurd gaan we passen en bestellen. 

De nieuwe tenues komen eraan! Het is dus nog even geduld hebben.

Donar

Op 17 februari hebben we met een groep van meer dan 90 Exercitianen de wedstrijd Donar-Feyenoord bezocht. Ondanks de niet zo enerverende wedstrijd zat de sfeer er, mede door het sfeervak waar we achter zaten, goed in!

Eindtoernooi 1 juni!

1 juni aanstaande vindt het jaarlijkse eindtoernooi plaats, schrijf het dus alvast in je agenda. Tijdens het eindtoernooi worden ook de kampioenen gehuldigd en zal er aansluitend een gezellige borrel zijn! Het gehele programma zal ergens in de komende maanden worden gedeeld.

Afmelden vóór 1 mei

Tot uiterlijk 30 april kunnen leden zich afmelden voor het komende seizoen. Hierna zullen er kosten verbonden zijn aan de afmelding. 

Vertrouwenscontactpersoon

Vanaf april hebben we een nieuwe vertrouwenscontactpersoon binnen de vereniging. Ciska Buijze zal het stokje overnemen van Margreet Beimers. Margreet is meer dan 7 jaar onze vertrouwenscontactpersoon geweest binnen de vereniging. Hiervoor willen wij haar namens het gehele bestuur enorm bedanken. 

Ciska Buijze is het nieuwe vertrouwenscontactpersoon

Het bestuur heeft mij gevraagd om vanaf 1 april het stokje als vertrouwenscontactpersoon over te nemen van Margreet Beimers. Mijn naam is Ciska Buijze, ik ken Exercitia ’73 van jongs af aan en sta nu op wat meer afstand. Ik geef met graagte invulling aan deze rol en ben bereikbaar voor iedereen op mijn emailadres via ciskabuijze@gmail.com en via mijn mobiele telefoonnummer 06-49052464. Voor deze rol doe ik een opleiding bij NOC-NSF. 

Ik hoop in deze rol een laagdrempelig contact te kunnen bieden en mee te kunnen helpen aan een fijne en veilige sportomgeving, ook preventief. Ik heb wel aan het bestuur aangegeven dat het verstandig is om naast mij ook nog op zoek te gaan naar een externe vertrouwenscontactpersoon die de club juist niet of veel minder kent; zo heb je keuze in wat je het prettigste vindt als je contact zou willen hebben over bijvoorbeeld ongewenst gedrag. Hier komt zo snel mogelijk meer informatie over.

Op de website van Exercitia staat een uitgebreider stuk over wat de vertrouwenscontactpersoon wel en niet voor spelers, ouders en andere betrokkenen kan betekenen. Ook kun je veel informatie vinden op de website van NOC-NSF.

Hartelijke groet,

Ciska Buijze