NIEUWSBRIEF juli 2023

Jubileumfeest 50 jaar Exercitia ’73

Het is alweer een paar weken geleden maar we kijken nog steeds met veel trots terug op het Jubileumfeest van 3 juni. Over de gehele dag zijn er meer dan 250 (oud) leden geweest om samen het bestaan van de vereniging te vieren. De toernooien voor de jeugd en senioren waren druk bezocht en ook de BBQ trok meer dan 150 mensen. Het is geweldig om te zien hoe het club gevoel bij iedereen leeft.
De Lustrumcommissie heeft sinds de aftrap van het jubileumjaar, vorig jaar september, enorm veel leuke activiteiten georganiseerd. Hiervoor willen wij Joline, Christiaan, Winnie Jo, Geert Jan, Harald, Tom, Bart, Karina en Sandra nogmaals hartelijk bedanken!

Huldigingen

We hebben tijdens het jubileumfeest drie teams als kampioen mogen huldigen, X12-1, X14-1 en V16-1. De kampioenen hebben traditiegetrouw taart, medailles en een beker ontvangen.
Verder is besloten om de Wall of Fame weer een mooie plek te geven in de sporthal. Hierop staan de oprichters van de vereniging en leden die veel hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en het behoud van de club. Patrick Sinning zal vanaf komend seizoen ook een plek krijgen op de Wall of Fame, gezien zijn jarenlange inzet als coach en voorzitter is dit meer dan terecht.
Daarnaast zijn Leo Kits en Valerie Hartlief tijdens het jubileumfeest onderscheiden met de Verenigingsspeld van de NBB. Zij hebben deze speld ontvangen omdat zij beiden meer dan 30 jaar een tomeloze bijdrage hebben geleverd op meerdere vlakken binnen de vereniging. Wij willen hen nogmaals feliciteren en hopen dat ze nog jaren deel uit zullen maken van onze vereniging.

Seizoen 2023-2024

De trainingstijden voor het komende seizoen zijn bekend! Je vindt de trainingstijden hier.
De trainingen starten vanaf de eerste week van september.
Ook zijn de teamindelingen voor volgend seizoen klaar, deze worden via de trainers gecommuniceerd.
Fijne vakantie!
Namens het gehele bestuur wensen wij jullie een zonnige en sportieve zomer.