NIEUWSBRIEF

  • Noteren in je agenda!

    ·       10 december Bijzondere Algemene Leden Vergadering

    ·       Incasso’s rond: 15 december 2e incasso, 20 februari, 20 april

     

Corona update

Beste ouders en leden,

Alle basketbaltrainingen zijn vanwege Coronamaatregelen stopgezet en de basketbalbond heeft ook besloten om de competitie tot en met de kerst te stoppen. Dit betekent even geen basketbal zoals we het kennen.

Het bestuur heeft onderzocht of we op zaterdagen trainingen kunnen en willen inrichten. Daar is het volgende uitgekomen:

1. Het is voor het bestuur geen optie om op de drie resterende competitiezaterdagen trainingen voor de jeugdteams in te richten. Dat vinden we niet passen bij de momenteel hoge besmettingsgraad bij de jeugd, we kunnen niet alles inpassen in de uren die we op zaterdag hebben en het ene jeugdteam wel en het andere jeugdteam niet vinden we ook niet ok. Teams mixen of onderlinge competities gaan in tegen de maatregelen om contacten nu juist even te beperken.

2. We bieden wel een mogelijkheid voor de seniorenteams om met qr code op de komende drie zaterdagen te trainen. Zij kunnen zelfstandig trainen en zij hebben in de vorige coronaperiode fors moeten inleveren omdat hun trainingen en wedstrijden veel eerder stopten dan bij de jeugd. Dit past ook net binnen de beschikbare uren die we op zaterdag hebben.

We snappen dat welke keuze we ook maken, mensen hier een mening over hebben of een andere keuze beter vinden. Toch denken we voor deze korte periode op deze manier een afgewogen keuze te hebben gemaakt. We hopen van harte dat we na de kerst weer met zn allen kunnen basketballen.

Namens het bestuur,

Joram Wagtelenberg
Voorzitter

Bijzondere Algemene Leden Vergadering

Er is dit jaar een extra ALV ingepland, een Bijzondere Algemene Leden Vergadering. Deze is gepland omdat de kascommissie nog geen tijd had gehad de stukken van het afgelopen jaar en het jaar daarvoor te bekijken. Deze zullen tijdens deze BALV besproken worden. Deze staat gepland op  dinsdag 14 december om 19:30 uur. De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en wordt later bepaald. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 december door een mail te sturen naar secretaris.exercitia73@gmail.com o.v.v. ‘aanmelding BALV’. De agenda en bijbehorende stukken zijn via deze link in te zien.

Rabo Club Support

BV EXERCITIA ’73 heeft meegedaan met de Rabo Club Support 2020. Met deze actie heeft de club een bedrag van €200,40 opgehaald. Het bedrag is iets lager als vorig jaar, dat is jammer maar toch erg leuk! We zullen dit bedrag weer investeren in de club!

Dringend gezocht: secretaris

Het leiden van een vereniging kan alleen als iedereen zijn steentje bijdraagt. Met name uit de jeugdteams doelen we dan ook op hulp van ouders. Het bestuur dunt verder uit en er zijn hard extra handen nodig. Op dit moment specifiek voor de functie van secretaris.

De secretaris verzorgt (in afstemming met de voorzitter) de agenda en notulen van de bestuursvergaderingen. Dat zijn er ongeveer zes per jaar. Daarnaast kan de secretaris berichten op de website plaatsen, de nieuwsbrieven versturen en de inhoud voor het jaarverslag verzamelen (en dat is echt niet ingewikkeld!). Mocht je interesse hebben of wil je meer informatie, neem gerust contact op via secretaris.exercitia73@gmail.com.

Tijdsinvestering;
Dagelijks/wekelijks mail bijhouden
Gemiddeld eens per 6-8 weken bestuursvergadering (1 uur + uitwerken notulen en bijhouden actielijst)
Opgestarte projecten naar eigen inzicht
Eventueel nieuwsbrief schrijven en versturen

Ballen!!!

Er zijn nieuwe basketballen aangeschaft. Deze zullen binnenkort te vinden zijn in de ballenkist!!

Vriendelijke groeten,
Bestuur BV Exercitia’73