NIEUWSBRIEF

  • Noteren in je agenda!

    ·       26 oktober Algemene Leden Vergadering

    ·  19 en 20 oktober: JBG Mini Kamp

    ·       Incasso’s rond: 20 oktober, 20 november, 20 februari, 20 april

     

Algemene Leden Vergadering

Dit jaar staat de Algemene Ledenvergadering gepland op dinsdag 26 oktober om 19:30 uur. De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en wordt later bepaald. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 oktober door een mail te sturen naar secretaris.exercitia73@gmail.com o.v.v. ‘aanmelding ALV’. De agenda en bijbehorende stukken zijn via deze link in te zien.

Rabo Club Support

EXERCITIA ’73 doet mee met Rabo Club Support 2020. Met deze actie kan de club geld ophalen. Je moet een betaalrekening hebben bij de Rabobank om te kunnen stemmen. Stemmen kan tussen 4 en 25 oktober op deze website: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/. Jij stemt toch ook?

Dringend gezocht: secretaris

Het leiden van een vereniging kan alleen als iedereen zijn steentje bijdraagt. Met name uit de jeugdteams doelen we dan ook op hulp van ouders. Het bestuur dunt verder uit en er zijn hard extra handen nodig. Op dit moment specifiek voor de functie van secretaris.

De secretaris verzorgt (in afstemming met de voorzitter) de agenda en notulen van de bestuursvergaderingen. Dat zijn er ongeveer zes per jaar. Daarnaast kan de secretaris berichten op de website plaatsen, de nieuwsbrieven versturen en de inhoud voor het jaarverslag verzamelen (en dat is echt niet ingewikkeld!). Mocht je interesse hebben of wil je meer informatie, neem gerust contact op via secretaris.exercitia73@gmail.com.

Mini kamp met Jason Dourisseau herfsteditie

Junior Basketball Groningen, powered by BV Exercitia ’73, presenteert het JBG Mini Kamp – Herfst 2021 Editie. Junior Basketball Groningen organiseert op 19 en 20 oktober a.s. een mini kamp. Dit kamp staat onder leiding van JBG coach en Donar “Player of the Decade” Jason Dourisseau. De trainingen zijn gericht op het ontwikkelen van individuele basketball skills. Behalve coach Jason zullen ook een aantal andere JBG trainers en assistenten aanwezig zijn.

Deelnemers krijgen beide dagen twee uur training. In de ochtend traint U13 (10-12 uur) en ’s middags U17 (12:30-14:30 uur). De trainingen zijn in sporthal Groote Veen. De kosten bedragen 40 euro p.p. Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.juniorbasketballgroningen.nl.

Vriendelijke groeten,
Bestuur BV Exercitia’73