NIEUWSBRIEF

  • Noteren in je agenda!

    ·       21-22 augustus: JD-camp

    ·       23 augustus: start trainingen

     

Teamindeling en trainingsrooster

We mogen allemaal weer basketballen! De trainingen starten vanaf maandag 23 augustus. Voor de zomervakantie hebben we de teamindelingen en het trainingsrooster gedeeld. Door een aantal onvoorziene ontwikkelingen worden nog wat wijzigingen doorgevoerd in sommige teams en worden wat kleine verschuivingen doorgevoerd in het rooster. Helaas is het op dit moment nog niet definitief. We hopen uiterlijk a.s. zondag de definitieve documenten te delen.

JD-camp: 21 – 22 AUGUSTUS

Dit weekend vindt in sporthal Groote Veen het JD-camp plaats voor basketballers tussen de 8 en 18 jaar. Een tweedaags basketbalkamp onder leiding van basketball legende Jason Dourisseau, Matthew Otten (hoofdcoach Donar) en Vincent van Sliedregt (hoofdcoach Aris). Kom gerust een kijkje nemen vanaf de tribune! Kijk voor meer informatie op jdbasketballcamp.nl.

Probeer een keer Padel

Onze collega sportvereniging Tennisvereniging De Marsch biedt onze senioren leden en de ouders van onze juniorleden de mogelijkheid om een gratis Padel clinic te volgen. Padel is dé snelst groeiende sport in Nederland (en heel Europa). De mix van tennis en squash zorgt voor een spectaculaire sport. Padel is goed te combineren met een andere sport en gewoon leuk om eens gedaan te hebben 🤗. Op dinsdagavond 24 augustus tussen 18:45 en 20:00 kun je het gratis een keer proberen. Opgeven voor de gratis clinic kan via 06-57015066 (onder vermelding van naam/namen en dag+sport) (Vol=vol). Kijk voor meer informatie op https://www.tvdemarsch.nl/wordpress/activiteiten/padel-in-eelde/

Bezwaar bondscontributie 2020-2021

Ondanks dat er vorig seizoen amper wedstrijden gespeeld konden worden heeft de Nederlandse Basketbal Bond toch 95% van de contributie geïnd. Als bestuur vonden we dat niet passend en hebben ons beklag gedaan bij de bond. Dat heeft helaas niet geleid tot een aanpassing. De NBB heeft aangegeven dat voor hen de kosten gewoon doorliepen, ze niet in aanmerking zijn gekomen voor overheidssteun en daarom geen hogere compensatie kunnen bieden. Spijtig, maar het is niet anders. We gaan er maar vanuit dat we komend seizoen gewoon fijn onze wedstrijden kunnen draaien.

Vriendelijke groeten,
Bestuur BV Exercitia’73