Einde van ons 50-Jarig Jubileumjaar!

Het jubileumjaar van Exercitia loopt nu toch echt op zijn einde. Wat was het een mooi en bijzonder jaar, en wat hebben we veel gezamenlijke en sportieve momenten beleefd. We begonnen het jaar met een exclusieve clinic van de officials van Donar voor al onze jeugdteams. Vervolgens namen we diezelfde jeugd mee naar een spannende wedstrijd van Donar in de arena van Martiniplaza.

Halverwege dit jaar organiseerden we een basketbalkamp. Maar liefst 50 sportieve jeugdleden beleefden een fantastisch weekend vol plezier en teamgeest. Deze sportieve activiteiten dienden als geweldige opmaat voor de kers op de taart: het gouden jubileum op 3 juni. Wat een dag was dat! Met meer dan 200 (oud)leden vierden we deze mijlpaal in stijl. De jubileumdag was gevuld met lachende gezichten, herinneringen ophalen en het delen van de passie voor basketbal.

Als afsluiter van dit prachtige jaar delen we graag de foto’s die op die speciale dag zijn gemaakt. Een verzameling van momenten die de levendige sfeer en verbondenheid van onze vereniging laten zien. Een dag en een jaar om nooit te vergeten, gevuld met vreugde, vriendschap en sportiviteit.

Met speciale dank aan Lisa-mae de Vries voor de prachtige foto’s!

Met een dankbaar en sportief hart kijken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vol verwachting uit naar de komende 50 gouden jaren! Op naar nog meer basketbalplezier samen. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van dit jubileumjaar. Samen hebben we geschiedenis geschreven en laten we de liefde voor de basketbalsport voortleven in Eelde-Paterswolde. Op naar de volgende 50 gouden jaren!