50 jaar BV Exercitia'73
Jubileumfeest 3 juni
0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

De eerste geslaagde jubileumactiviteiten zijn een feit!

Bloemencorso

De aftrap van dit lustrum jaar was natuurlijk al met het Eelde Bloemencorso waar we deelnamen aan de opzocht met een heuse Exercitia’73 wagen versierd door de jeugd. Een memorabel moment want geen sportclub ging ons voor! Tenues aan, muziek aan, zonnebrand op en daar gingen we. Bij prachtig weer lieten we Eelde zien dat de club dit jaar 50 jaar bestaat. Oud-leden en zelfs één van de oprichters van de club zaten langs de route. Ze wisten niet wat ze zagen. Let’s go Eelde! We gaan een feestelijk seizoen tegemoet.

Sinterklaas toernooi

De eerste feestelijke activiteit die daarop volgde was voor de peanuts. De Sint en zijn pieten waren in Nederland en kwamen op de training langs met pepernoten en een mooi kado: een gepersonaliseerde jubileum bidon. Wat een feest!! De pepernoten vlogen door de zaal, mooie liedjes werden gezongen en de papa’s en mama’s die geen patatjes gingen eten hadden na de training nog wat uit te leggen… Fantastisch deze club met jonge basketballers met allemaal een supercoole bidon! En wie weet hoeveel lustrums ze nog gaan meemaken bij Exercitia’73!!

Oliebollentoernooi
Wat een opkomst! Heel veel papa’s, mama’s en jonge basketballers zijn naar het oliebollentoernooi gekomen. Ik denk dat de opkomst nog nooit zo groot was! Hoe leuk om te zien, iedereen doet goed zijn best! Er wordt wat afgerend, verdedigd en natuurlijk de nodige punten gescoord. We sluiten deze middag af met heerlijke oliebollen, zelfgemaakt door Ties (de beheerder van de sporthal).