Drie teams hebben een filmpje van de eerste challenge van de Coronalympics ingezonden (dat kan natuurlijk meer!). De jury heeft de teams beoordeeld op onder andere originaliteit, creativiteit, samenwerking, inzet en het uitvoeren van de challenge.

30 punten voor de Peanuts

Van de Peanuts hebben we twee filmpjes ontvangen. Erg leuk. De challenge werd erg goed uitgevoerd. Over het schoolplein werd een leuke dribbelbaan gemaakt en alles wat er stond werd gebruikt. Het spinnen met de bal hebben ze ook geprobeerd, maar was nog te moeilijk. Voor hun inzet, creativiteit, originaliteit en het uitvoeren van de challenge krijgen ze 30 punten in totaal.

35 punten voor M14 en M16

Van M14 en M16 hebben we twee leuke filmpjes ontvangen. De teams waren erg aan elkaar gewaagd. M16 verdiende qua creativiteit en originaliteit de meeste punten. Het volkslied werd afgespeeld, de Nederlandse vlag werd daarbij gebruikt en met een grote bal kon de challenge beter worden uitgevoerd. Daarentegen had MU14 de challenge beter uitgevoerd. Trainer Leo liet even zien hoe de challenge uitgevoerd moest worden met daarbij een trucje. Beide teams komen hierdoor op een gelijke stand van 35 punten.