Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelde dit jaar weer een groot bedrag beschikbaar voor Rabo ClubSupport. Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.
Growing a better world together.

Uitreiking cheques
Alle deelnemende clubs én de leden van de Rabobank zijn uitgenodigd om bij de uitreiking in hun regio aanwezig te zijn. Wij konden helaas niet aanwezig zijn ditmaal maar hebben toch een cheque in ontvangst mogen nemen. Een cheque van maar liefst 107 euro en 61. Bedankt voor het stemmen allemaal! Goed om nogmaals te benoemen hoe meer stemmen hoe meer gelden we kunnen ontvangen. Dit jaar gaat het geld plus een bonus van 100 euro voor het meedoen naar het toekomstige minikamp! We hopen dat ze daar wat extra leuke dingen voor kunnen organiseren.

Met vriendelijke groeten
Het Bestuur van BV Exeritia’73