Beste Exercitianen,

Velen van jullie ken ik van naam, ik weet in welk team jullie spelen en of je broertjes of zusjes ook basketballen. De afgelopen jaren heb ik de incasso’s gedaan en natuurlijk alle andere taken die bij een Penningmeester horen. Ik heb dat met heel veel plezier gedaan maar soms ook enige frustratie omdat het me ontbrak aan tijd. Ik ben begonnen toen ik zwanger werd van onze oudste, inmiddels bijna 6 (en bijna basketballend lid), ik wilde op deze manier tijdens mijn zwangerschap nog wat doen voor de vereniging. Daarna kwamen ook kinderen nummer 2 en 3 en afgelopen zomer nummer 4, bijna mijn eigen basis 5. Maar voor mij ook de reden om er nu dan toch maar mee te stoppen. Tijd voor andere dingen en wie weet sta ik straks zelf weer in het veld of kan ik mijn eigen kinderen naar de peanuts brengen! Op de ALV heb ik het stokje overgedragen aan Patrick Visser, vader van Frank. Mooi ook dat we de contributie niet hoeven te verhogen komend seizoen en dat we er financieel goed voor staan. Het laatste wat ik heb gedaan was de Rabobank ClubSupport actie. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Uiteraard voor iedereen heel veel basketbalplezier!!

Met vriendelijke groet,
Susanne Hartlief
Penningmeester Exercitia’73