Rabobank ACTIE

Stem Exercitia!
Dit is het vijfde jaar dat we de Rabobank Clubkas Campagne organiseren. Jaarlijks stelt de Rabobank op deze manier een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Onze leden beslissen van dinsdag 4 september tot en met woensdag 19 september 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen.
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Na het uitbrengen van de stemmen wordt het beschikbare bedrag naar rato verdeeld (met een maximum van € 5.000,-). Dit jaar hebben we maar liefst €150.000 (incl. btw en schenkingsrecht) te verdelen, dus doe mee!
Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/assen-nd.

Vriendelijke groeten,
Secretaris BV Exercitia’73

Minikamp
Rabobank ACTIE
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec