Zaterdag 7 april kampioenswedstrijd dames 1 Exercitia’73

Zaterdag 7 april kampioenswedstrijd dames 1 Exercitia’73 – BV Millwings 17.15 in de Marsch!

Het seizoen loopt op zijn einde dus ook de kampioenen kondigen zich weer aan. Dit seizoen is dames 1 het eerste team dat zich kampioen mag noemen. Toch nog sneller dan verwacht doordat de nummer 2 van de lijst, groene uilen 3, op zaterdag 17 maart verloor van de nummer 3 Moestasj. Dames 1 begon het seizoen met 7 wedstrijdspeelsters, eigenlijk net wat weinig… maar met het volle vertrouwen dat ook Elke Veld en Susanne Hartlief in de loop van het seizoen weer fit genoeg zouden zijn om mee te ballen! Yael Hartlief meldde zich aan het begin van het seizoen om het team te komen versterken en ook onze vaste bankspeelsters Josien Gebben en Chinène Hartlief hebben dit seizoen hun steentje bijgedragen. Zo kwam het dat we de laatste wedstrijden zelfs met een maximaal aantal speelsters van 12 op het sheet stonden. Slechts 1 wedstrijd heeft dames 1 verloren dit seizoen dankzij hard werken en snelle aanvallen en ja toch wel eens een zone als we dan toch met weinig waren… mochten er nog liefhebbers zijn? Voor volgend seizoen is dames 1 nog hard op zoek naar speelsters!! Wie komt ons team versterken?