Aanmelden voor lustrum

Exercitia’73     –  26 mei 2018  –
Op 26 mei viert Exercitia’73 haar 45-jarig bestaan en daarom nodigen we jou en andere  (oud)leden  uit om dit samen met ons te vieren.
Natuurlijk wordt er die dag veel gebasketbald en bijgepraat en tussendoor zorgen we voor het nodige vermaak van professionele fotoshoots, een tombola en een pubquiz
Het globale programma is als volgt:
        14.00 – 17.00 uur jeugdtoernooi  van de peanuts t/m U 14 met warming up, toernooi en actiefoto’s.
        17.00 uur: groepsfoto in de groene zaal met  alle (oud)leden
        17.30 uur: patat en snackje voor de jeugd met aansluitend een tombola
        17.00 – 19.00 uur: seniorentoernooi vanaf U 16 en ouder.
        Vanaf 19.00 uur naborrelen met  broodjes snack, tombola en minipubquiz. Aansluitend feest tot in de late uurtjes in ons sportcafé De Marsch.

Hoe en wanneer kan je je aanmelden?
Ben je van de partij op 26 mei en/of wil je meedoen aan het toernooi? Meld je dan z.s.m. aan op info@exercitia.nl of lustrum.exercitia73@gmail.com. Hierbij  bestaat de mogelijkheid om je met je oud-teamleden als team in te schrijven voor het toernooi.
Deelname aan het toernooi kost € 5, – maar voor dit bedrag krijg je ook wat te eten. Betalen kan vanaf nu op onderstaand rekeningnummer maar kan eventueel ook nog op de dag zelf. Vooraf betalen heeft echter de voorkeur van de lustrumcommissie omdat het op die manier beter in te schatten is hoeveel mensen er komen.
Er wordt ook een uniek lustrumshirt ontworpen. Dankzij bijdrages van verschillende sponsoren kost dit gave basketballshirt maar € 10, – . De beschikbare maten zijn XXS, XS, S, M, L, XL en XXL. Als je een dergelijk trainingsshirt wilt en je doet mee aan het toernooi moet je dus totaal € 15, – voor 1 april a.s. overmaken op NL56 RABO 0315 8681 98 o.v.v. deelname lustrum met daarbij de naam deelnemer en maat shirt. De sluitingsdatum van 1 april is gekozen vanwege de tijd die nodig is voor het bestellen en laten bedrukken van de shirts. Bestel dit shirt dus vandaag nog!
Daarnaast zitten we nog met smart te wachten op inzendingen van de leden met een origineel thema voor het lustrum en op ludieke foto’s met daarop de sticker van “Exercitia 45 jaar”. De winnaars krijgen een passend prijsje tijdens het lustrumfeest en natuurlijk eeuwige roem.
We hopen jullie allen te zien op 26 mei in sporthal de Marsch in Paterswolde!
Met sportieve groet,

De lustrumcommissie B.V. Exercitia ’73