RABOBANK ACTIE

Beste leden,

Gisteravond hebben wij namens Exercitia’73 een cheque in ontvangst mogen nemen van de Rabobank. Wij werden door de Rabobank uitgenodigd om de finale avond van de Grote Clubkas Campagne bij te wonen in theater De nieuwe Kolk in Assen. We hebben daar ook onze stem uitgebracht voor een van de vier goede doelen van de Rabobank Foundation: ‘Alle kinderen doen mee’. Instanties als Het Jeugdsportfonds, het Jeugdcultuurfonds en Stichting Leergeld zorgen ervoor dat alle kinderen lid kunnen worden van een vereniging als de onze. We hebben mooie acts gezien van jeugdcircus Balotelli en een inspirerend verhaal van 3opreis presentator Chris Zegers, over energie krijgen van de dingen die je doet. Wij krijgen dit van het vrijwilligerswerk dat we doen voor de vereniging en natuurlijk ook van zelf een lekker balletje gooien.

Afgelopen periode hebben alle leden van de coöperatie Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete vereniging. We hebben 16 stemmen gekregen en dat is al een stuk meer dan  afgelopen jaar. Omdat de Rabobank dit jaar 115 jaar bestaat is dit bedrag nog eens verhoogd met 115 euro. Dit levert ons een mooi extraatje op dat direct ten goede komt van onze leden.  We zijn voornemens om hiermee een leuke clinic voor onze jeugdleden te organiseren. Mocht je ons volgend jaar ook willen steunen wordt dan alvast lid van de coöperatie Rabobank, zie https://www.rabobank.nl/lokale-bank/assen-noord-drenthe/lidmaatschap/. Alleen leden kunnen een stem uitbrengen en worden tevens uitgenodigd om deze finale avond bij te wonen.

Iedereen bedankt voor de stemmen!!!

2018-03-16T17:16:54+00:00