BV Exercitia’73

Lustrum 45 jaar bestaan!

THEMA

HERO’S

Exercitia ’73… bestaat 45 jaar!

Dit jaar bestaat onze basketballclub Exercitia 45 jaar!  Een heuglijk feit wat natuurlijk een feestje waard is.
De Lustrumcommissie is daarom al enthousiast met de voorbereidingen begonnen om er zaterdag 26 mei 2018 een leuke dag van te gaan maken. Schrijf deze datum dus alvast met dikke letters in je agenda!
Besloten is dat dit Lustrumjaar vooral in het teken zal staan van allerlei activiteiten voor onze jeugd. Want onze jeugd is immers ook onze toekomst.Als voorafje op het jubileum kregen onze peanuts daarom afgelopen december al een toepasselijk cadeautje namens de club tijdens hun jaarlijkse Sinterklaastraining.
Maar er staan meer activiteiten gepland zoals;

 • Een sticker-actie; lk lid krijgt een aantal mooie stickers met daarop het logo van Exercitia. Sowieso leuk om op je agenda of kastdeur te plakken ! Maar nog leuker is een foto in te zenden van de grappigste en origineelste plaatsen waar sticker is “opgeplakt”.
 • Thema; Ook zal er weer een thema bedacht moeten worden voor ons 45 jarig Lustrum. Het vorige thema was; “Have you ever been yellow!” Wie verzint er deze keer een leuk passend thema?
 • Een basketballclinic voor de jeugd (t/m U 20) verzorgd door Donar-trainers.
 • Een gezamenlijk bezoek aan een wedstrijd van Donar voor alle jeugdleden.
 • En natuurlijk op zaterdag 26 mei 2018 zelf, de dag voor alle leden en oud-leden;
 1. –           een toernooitje voor de jeugd.
 2. –           een toernooi voor de volwassenen, met daarbij de mogelijkheid om met je vrienden, familie of oud-teamgenoten  als team in te schrijven.
 3. –           een hapje en drankje.
 4. –           een mogelijkheid om unieke actiefoto’s van jezelf te laten maken.
 5. –           Een groepsfoto met alle leden en oud-leden.
 6. –           Een korte pubquiz.
 7. –           Een tombola.
 8. –           Een prachtig herinneringshirt .

Kortom ideeën genoeg.
Hierover horen jullie snel vast meer.

Maar hou ook zelf de Exercitia-website in de gaten!
De Lustrumcommissieleden; Bart Jager, Harald Hilbrands, Hillegonda de Groot, Sandra Lambers, Mark Sikkens, Michael Kunst, Karina Smid en Geert Jan Hartlief.

Lustrum 45 jarig bestaan
Lustrum 40 jarig bestaan
Lustrum vroeger

Exercitia 45 jaar!
Vijf jaar geleden hebben we het 40-jarig bestaan van Exercitia’73 gevierd met een onvergetelijk lustrumfeest! Weten jullie het nog? De dag startte met een clinic voor de jeugd, verzorgd door Henk Pieterse. Aansluitend werd gebasketbald door jong en oud tijdens twee toernooien. Er was een heus Exercitia’73 museum aanwezig, een tombola, een BBQ en ‘s avonds gingen de voetjes van de vloer op de muziek van oud-Exercitiaan: DJ Funk-I. Het lustrum was een enorm succes, zelfs een aantal van de eerste Exercitianen was aanwezig!
Time flies when you’re having fun! We zijn namelijk in het eerstvolgende lustrumjaar beland. Exercitia’73 wordt 45 en dat moet gevierd worden. De lustrumcommissie is inmiddels compleet en de eerste stappen worden al gemaakt om er opnieuw een groot feest van te maken. De commissie bestaat uit:
– Geert-Jan Hartlief
– Sandra Lambers
– Michael Kunst
– Joline Teisman
– Karina Smid
– Harald Hilbrants
– Hillegonda de Groot
– Mark Sikkens
– Bart Jager