NIEUWSBRIEF

 • Noteren in je agenda!

  Geen trainingen tijdens de kerstvakantie:
  van 23 december tot 7 januari

  Olieballentoernooi:
  27 december 2017

  Trainersvergadering:
  9 januari 2018

  Prijsvraag lustrum:
  Volgt

  LUSTRUM:
  26 mei 2018

Sinterklaascircuit Pietnuts

Onze jongste leden van de club heten de Peanuts. Deze groep bestaat uit kinderen in de leeftijd van 6 tot acht jaar. Hen wordt spelenderwijs het basketballen geleerd onder bezielende leiding van Valérie en Chimène. Inmiddels is deze startersgroep al weer uitgegroeid naar zo’n 18 kinderen. Begin december wordt er jaarlijks het Sinterklaascircuit georganiseerd. De kinderen krijgen dan als heuse hulppieten verschillende balvaardigheidsoefeningen voorgeschoteld.De Pietnuts kregen ter afsluiting van deze speciale training niet alleen pepernoten en schuimpjes, maar ook een Exercitia-bidon als Sinterklaas-cadeautje. Dit omdat Exercitia volgend jaar haar 45 jarig bestaan zal vieren en dit lustrum vooral in het teken zal staan van activiteiten voor onze jeugd. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En als je naar het groeiende aantal jeugdleden kijkt, zit het met de toekomst van Exercitia wel goed!

Geen trainingen tijdens de kerstvakantie
Tijdens de kerstvakantie is er geen zaalhuur ingekocht.
Dat betekent dat er vanaf zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari niet getraind kan worden.
Wel is er natuurlijk het Olieballentoernooi op woensdag 27 december.

Olieballen toernooi
Het Olieballen toernooi is het eerste moment waarbij de hele vereniging weer verenigd kan worden! Het gaat om derde kerstdag oftewel 27 december 2017! De avond zal beginnen met een toernooi voor de jeugd gevolgd door een toernooi voor de oudere leden om vervolgens een drankje te doen met elkaar. Voor de jeugd begint het toernooi om 16:15. Voor de senioren om 18.30 uur.

Start Digitaal Wedstrijd Formulier
We zijn sinds een aantal weken aan het werk met het digitale wedstrijd formulier. Wij willen iedereen bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt en iedereen die zijn best doet om het doen werken! Mocht je er nog vragen over hebben vraag het elkaar! Als je niet zeker weet of dingen goed gaan vraag het elkaar! Er zijn mensen genoeg die het wel weten en anders kun je altijd bij iemand van het bestuur terecht! Hartelijk dank allemaal.
Overigens blijft de app in ontwikkeling. Mocht je nog tips hebben voor verbetering van de app, dan kan je dit doorgeven aan één van de bestuursleden.

Competitie indeling en wedstrijdverslag?!
Sinds het weekend van 4 december zijn er verschillende teams in andere klassen ingedeeld. Wij willen iedereen heel veel succes en plezier wensen hierin! Een wedstrijdverslag kan gestuurd worden naar: voorzitter.exercitia73@gmail.com. Als het wedstrijdverslag voor zondag 18:00 uur binnen is, proberen we het verslag te plaatsen in de Dorpsklanken. Daarnaast plaatsen we het op onze website en Facebookpagina. Verslagen zijn dus meer dan welkom!

Het resultaat van de Rabobank actie! 
Afgelopen periode hebben alle leden van de coöperatie Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete vereniging. We hebben 16 stemmen gekregen en dat is al een stuk meer dan  afgelopen jaar. Omdat de Rabobank dit jaar 115 jaar bestaat is dit bedrag nog eens verhoogd met 115 euro. Dit levert ons een mooi extraatje op dat direct ten goede komt van onze leden. Eindbedrag: 210,04.

De nieuwe actie! 
Speciaal voor de jongste onder ons willen wij mee gaan doen aan de volgende actie: sport met een voordeel. Hiermee kunnen we maar liefst 2000 euro winnen! Dit willen wij besteden aan het opzetten van een trainings-minikamp voor onze jongste jeugd aan het begin van het seizoen!
Binnenkort begint de actie waar wij aan mee willen doen.  Hou social media in de gaten voor verdere informatie over de actie en voor vanaf wanneer er gestemd mag worden!
De 16 stemmen, waar we dankbaar voor zijn, zullen echter voor deze actie niet genoeg zijn! We zullen echt een stuk meer stemmen nodig zijn!!! Maar bij deze actie 1 voordeel iedereen maar dan ook iedereen mag stemmen! Wil jij er ook voor zorgen dat onze u12 teams op een onvergetelijk mini kampt gaan? Stem dan nu via deze linkwww.sportmeteenvoordeel.nl!

Vacatures binnen BV Exercitia’73:
Technische Commissie
vacant per volgend seizoen
Secretaris
vacant per direct
Voor vragen mail de voorzitter of degene die nu nog de functie vervuld.

LUSTRUM

Your Content Goes Here
LUSTRUM
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

THEMA BV Exercitia 45 jaar?!
HUPPA!
In 2018 bestaat BV Exercitia’73 45 jaar, dat gaan we uiteraard vieren!
Gedurende het hele jaar zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals clinics, uitstapjes naar Donar, een Exercitia quiz en uiteraard het lustrumfeest op 26 mei 2018 (save the date). We komen snel met meer informatie en met een prijsvraag voor het Lustrumfeest. Er is een speciale facebook en website pagina voor het lustrum, bekijk hem snel!

Vriendelijke groeten,
Secretaris BV Exercitia’73