Nieuwsbrief april 2017

De Exercitiaan | April 2017

 

 

Noteren in de agenda! – Poster bestellen van je sportplaatje: vóór 13 mei 2017 – Uitschrijven lidmaatschap: vóór 1 juni 2017 – Eindfeest seizoen 16′-17′: 9 juni 2017

 

 

Gezocht! – Leden voor de lustrumcommissie – Leden voor de kascommissie

 

 

Nieuwe materiaalcommissie Na jarenlang verantwoordelijk te zijn geweest voor de materiaalcommissie, geeft Michael Kunst nu het stokje door aan Olav Zwerver en Niels Top, uit Mannen U18! Bedankt Michael voor alle inzet, en Niels en Olav top dat jullie dit oppakken! We zijn heel blij met de nieuwe materiaalcommissie. Wel zijn wij nog dringend op zoek naar versterking van onze lustrum- en kascommissie. De lustrumcommissie bestaat op dit moment al uit: – Joline Teisman – Michael Kunst – Geert-Jan Hartlief – Sandra Lambers. De ervaring leert dat het verstandig is om in ieder geval een jaar van tevoren al te beginnen met de eerste ideeën en plannen. Het organiseren van een lustrum gaat namelijk niet over een nacht ijs. In 2018 bestaat de club 45 jaar. We willen dus graag zo snel mogelijk van start gaan! Jong, oud, veel of weinig affiniteit met de club, meld je aan! We kunnen je hulp sowieso gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie over de functies even de website of onze voorzitter, door te mailen naar voorzitter.exercitia73@gmail.com.

 

 

 

Je sportplaatje op posterformaat! Mocht het nog niet gelukt zijn om je eigen sportplaatje te verzamelen? Niet getreurd. Zoals gezegd kan iedereen die op de foto is geweest met de Jumbo Sportplaatjesactie een poster bestellen van zijn eigen sportplaatje, in A3 formaat! Deze kun je tót zaterdag 13 mei bestellen bij de servicebalie van de Jumbo in Eelde. Zaterdag 20 meikun je deze dan in de winkel komen ophalen. De poster kost 10 euro en daarvan gaat 2,50 euro naar de club. Als je een poster bestelt steun je dus automatisch ook de club! Met het sponsorgeld kan de vereniging mooie acties als deze blijven organiseren.  Veel spaarplezier!

 

 

JD Basketballcamp Woensdag 19 april mochten wij Jason Dourisseau rondleiden op onze club! Hij promootte het tweedaagse basketbalkamp dat hij verzorgt op 10 en 11 juni in Hoogezand. Ben jij 8 t/m 18 jaar en geïnteresseerd? Vergeet je dan niet in te schrijven! Kijk voor alle informatie op www.JDbasketballcamp.nl.

 

 

Kampioenen Exercitia’73 telt dit seizoen al 2 kampioensteams! Felicitaties aan de mannen van Heren 2 en de meiden van Vrouwen U12! Onze vrouwen U20 en mannen U18 strijden nog om het kampioenschap! Aan hun extra veel succes gewenst met de wedstrijden die nog in de planning staan! Aan de teams die geen wedstrijden meer te spelen hebben veel plezier gewenst op de trainingen en eventueel nog te spelen toernooien! Om het seizoen met z’n allen spetterend af te sluiten vindt op 9 juni het eindfeest plaats. Houdt voor het volledige programma de website en Facebook even in de gaten!

 

 

Seizoen 2017-2018 De TC is op dit moment druk met de teamindelingen en het trainingsrooster voor volgend seizoen. Binnen nu en een maand zullen deze hoogstwaarschijnlijk bekend worden gemaakt.