Nieuwsbrief maart 2017

De Exercitiaan | Maart 2017

 

Gezocht!

  • Nieuwe materiaalcommissie
  • Nieuwe lustrumcommissie
  • Nieuwe kascommisie

 

Commissies  We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om het 45-jarig lustrum een even groot succes te laten worden als het vorige. Jong, oud, veel of weinig affiniteit met de club, meldt je aan! We kunnen alle hulp gebruiken. Naast een nieuwe lustrumcommissie zijn we ook nog steeds opzoek naar een materiaalcommissie en kascommissie. Voor een omschrijving van deze functies, bezoek even de website!

 

Website

 

 

Jumbo Sportplaatjesactie Het is zover, de Jumbo Sportplaatjesactie is van start! De actie zal tot 16 mei duren. 8 dikke weken dus om je verzamelboek helemaal vol te sparen.  Als het goed is heeft iedereen een voucher ontvangen waarmee je gratis je verzamelboek kunt ophalen bij de Jumbo. Mocht je er nog geen hebben, informeer dan even bij onze voorzitter Joram Wagtelenberg.  BV Exercitia’73 staat (uiteraard) in het gele boek, samen met Badmintonvereniging De Pluim, Handbalvereniging Actief, Paardensportvereniging De Ravenruiters, Tafeltennisvereniging Actief, Volleybalvereniging Actief, Zwemvereniging Actief.  De pakjes met plaatjes van ons boek zitten in het gele zakje. Hier kan je bij de kassa naar vragen. In de laatste week van de actie ook nog je eigen sportplaatje in posterformaat bestellen. Meer informatie hierover volgt nog! Wie verzameld als eerste de hele vereniging?  Alvast veel spaarplezier!

 

 

Scholenbasketbaltoernooi Het was weer zover het jaarlijkse basketbaltoernooi voor scholen uit de omgeving Eelde-Paterswolde, Eelderwolde en Ter Borg. Verdeeld over twee zalen waren er ongeveer 30 teams van zowel jongens als meisje partijtjes van 4 tegen 4 aan het spelen. Er was een mooi niveau ook onder de niet basketballers. Het was erg gezellig om al die fanatieke kinderen, ouders, meesters en juffen aan de slag te zien met onze mooie sport. In het eerste gedeelte van 08:30 tot 11:00 waren het de groepen 8 die de sporthal bespeelden gevolgd door een prijsuitreiking en gevolgd door de toppers van groep 7 die na de groepen 8 de zalen van de Marsch bespeelden met onze prachtige sport. In elke poule was er een winnaar maar geen verliezers. Het was een gezellige ochtend en zeker voor herhaling vatbaar. Tot volgend jaar, dan word is het een BV Exercitia ’73 toernooi!!!!

 

 

Koningsspelen Op vrijdag 21 april 2017 vieren we voor de vijfde keer de Koningsspelen. Het kan dan ook niet anders dan dat het één groot FEEST wordt: dát is dan ook het thema van de Koningsspelen 2017. Ook dit jubileumjaar bestaan de Koningsspelen uit het Koningsontbijt, de Koningssportdag en als warming-up het lied van Kinderen voor Kinderen. De Koningsspelen worden georganiseerd door de Johan Cruyff Foundation en de Krajicek Foundation. De mannen U20 en vrouwen U22 en het bestuur van onze club zullen hierbij de basketbal clinic gaan faciliteren!

 

 

Big News BV Exercitia’73 heeft sinds kort een eigen jurist! We kennen hem allemaal als onze oud-voorzitter, trainer/coach van vrouwen u20, beroepspiloot, en de man met een bachelor in rechten: Patrick Sinning!