Nieuwsbrief jan 2017

De Exercitiaan | Januari 2017

 

Gezocht!

  1. Lustrumcommissie
  2. Materiaalcommissie
  3. Website bouwers!!

 

Jaarlijks olieballentoernooi weer groot succes!! Wat een beleving en wat een gezelligheid op het jaarlijkse olieballentoernooi! Zo’n 40 kinderen tot u12 met ouders speelden de longen uit hun lijf, waarin een bloedstollende finale geen winnaar wist op te leveren. Gelukkig zorgden de oliebollen na tijd ervoor dat iedereen als winnaar naar huis ging! De oudere jeugd en senioren werden opgedeeld in 8 teams, een nieuw record! Mooi om te zien dat er veel oud- en misschien wel nieuwe leden meededen. De foto’s zijn binnenkort te zien op de website. Aansluitend was er de derde Exercitia Pubquiz, gehost door Harald Hilbrandsteder. Maarliefst 11 teams(!!!) streden om de felbegeerde wisselemmer met Frikadellen en Mayo, maar TuneSquad mocht uiteindelijk de emmer ontvangen. Tot diep in de nacht werd er gefeest en werden er ten overvloede taxi’s besteld! Bedankt voor een heerlijke afsluiting en op naar shinend 2017!!! De toernooicommissie, Harald Hilbrants  

 

 

De website Zoals sommigen misschien al hebben gemerkt, is de website www.exercitia.nl niet meer in de lucht. Dit komt doordat we zijn gehackt en de hele site is geïnfecteerd. Dit betekent dat we hier niet langer gebruik van kunnen maken. Alle communicatie zal voorlopig via de trainers/coaches en e-mail gaan, en de belangrijkste informatie is terug te lezen op de facebookpagina van Exercitia’73. Wij zijn dringend opzoek naar mensen die verstand hebben van een websites maken!!! Ben jij iemand, of ken je iemand die verstand websites bouwen? Neem vooral contact op en mail naarvoorzitter.exercitia73@gmail.com.

 

Lustrum In 2018 bestaat onze vereniging alweer 45 jaar! Zoals u waarschijnlijk nog wel weet was het 40-jarig lustrum er een voor in de boeken. Dit had nooit tot zo’n succes kunnen uitbloeien zonder de lustrumcommissie die het allemaal mogelijk heeft gemaakt. Het organiseren van een lustrum gaat niet over een nacht ijs, en de ervaring leert dat het verstandig is om in ieder geval een jaar van tevoren al te beginnen met de eerste ideeën en plannen. Zoals u begrijpt zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om het 45-jarig lustrum een even groot succes te laten worden als het vorige. Jong, oud, veel of weinig affiniteit met de club, meldt je aan! We kunnen alle hulp gebruiken.

 

 

Materialen van de club Naast een nieuwe lustrumcommissie zijn we ook nog steeds opzoek naar een materiaalcommissie. Onze huidige materiaalcommissie heeft even voor u op een rijtje gezet wat zijn belangrijkste taken waren: Bij de materiaalcommissie moet je vooral denken aan een aantal activiteiten. Een aantal van deze activiteiten komen elk jaar terug, maar ook is het mogelijk dat een aantal activiteiten vanuit het bestuur door het jaar heen opgedragen worden richting de materiaal commissie, deze zijn dan extra. Vaste taken van de materiaalcommissie:

  • Zorgen dat alle ballen netjes en goed opgepompt in de containers zitten.
  • Zorgen dat alle materialen die van de vereniging zijn netjes onderhouden worden. Denk hierbij aan:
    • Tafels, stoelen, baskets, ballencontainers, kasten en wedstrijdbenodigdheden.
  • Aan het einde van het seizoen wordt dit jaar voor het eerst alle teamkleding ingenomen.
    • Dit zal moeten worden gecontroleerd en opgeborgen worden voor het nieuwe seizoen en aan het begin van het seizoen weer uitgedeeld worden.

Verder wordt er verwacht dat als er materialen kapot zijn of vervangen moeten worden, dit gemeld wordt en in overleg wordt gegaan met het bestuur om tot een oplossing te komen. Deze activiteiten moeten bijgehouden worden en elk jaar in een klein verslagje toegestuurd worden voor de Algemene leden vergadering. Wie neemt mijn taak over?   Vriendelijke groet, De materiaal commissie, Michael Kunst

 

 

Sportplaatjesactie Jumbo Eelde Als bestuur willen we graag in samenwerking met Jumbo Eelde een leuke actie op touw zetten voor onze leden. Je hoeft geen profvoetballer te zijn om je eigen sportplaatje te hebben, want Jumbo Eelde maakt dit nu ook mogelijk bij B.V. Exercitia’73! Het is de bedoeling dat alle leden  van onze club op de foto worden gezet, en van hun een persoonlijk sportplaatje wordt gemaakt. Van de gemaakte foto’s worden stickers gemaakt, welke te verzamelen zijn in een prachtig boek. Tijdens de trainingen in week 4 ontvangen de leden een brief of hoe dit alles in z’n werk zal gaan. We hopen dit een groot succes te laten worden!  

 

 

Exercitiatruien en inspeelshirts  Het is nog steeds mogelijk om een mooie Exercitia trui of inspeelshirt te bestellen! De trui kost €35,-, en een inspeelshirt (incl. logo en naam) kost €30,-. Dit kan door te mailen naar michaelkunst@hotmail.com.