Eind vorig seizoen speelden onze jongens M18 1 (toen nog M16) een wedstrijd tegen Aquila in Wildervanck. Na de wedstrijd vonden sommigen het nodig om ontbijtkoek overal in de kleedkamer op muren, grond en plafond te gooien en vooral niet weer op te ruimen. Toen dit coach André de Boer ter ore kwam wilde hij van het team weten wie de schuldigen waren. De heren hielden de lippen echter stijf op elkaar (kennelijk veel films gekeken) en niemand nam de schuld op zich.
André besloot daarop het hele team te straffen. Gelukkig had de zaalbeheerder in Groote Veen, Ties Polling, nog wel een klusje voor ze. Dat resulteerde in een grote schoonmaak van de berging, die weer geheel van stof ontdaan is.

De jongens waren wel zo sportief om, toen er begin dit seizoen weer een oefenwedstrijd gespeeld moest worden in Wildervanck, een bloemetje mee te nemen voor de beheerder aldaar.